torstai 13. toukokuuta 2010

Match show

Parin viikon päästä on Järvenpään koiranäyttely, johon ollaan Lunan kanssa menossa. Sitä silmällä pitäen käytiinkin tänään match showssa vähän harjoittelemassa. Kun päästiin paikan päälle oli Luna ihan lennossa, haukkui innoissaan ja ryntäili ympäriinsä. Onneksi kehän alkuun oli aikaa ja kun Luna sai vähän katsella paikkoja rauhoittui se huomattavasti.

Kehässä Luna käyttäytyi hyvin ja ei arastellut tuomariakaan yhtään, melkeinpä päinvastoin, piti vähän pidellä kiinni, ettei ihan villiintynyt nuoleskelmaan tuomaria. Meidän parina oli hieno vaalea afgaaninvinttikoira, joka sai punaisen nauhan. Meitä kuitenkin onnisti isojen koirien sinisen nauhan saaneiden kehässä ja sijoituttiin kakkoseksi! Oli ihan kiva käydä mätsärissä ja nähdä, että Luna osasi käyttäytyä ihan hyvin. Nyt voi hyvillä mielin mennä sitten ihan oikeaankin näyttelyyn :)

Ensi viikolla päästään taas osallistumaan tokotreeneihinkin, ollaan nyt oltu treenitauolla, koska Lunalla on ollut juoksut.

Tässä vielä kuva Lunasta palkintopussin kanssa
2 kommenttia:

  1. HIENO LUNA! Onnea vielä, teillä meni oikein hienosti mätsäris! Luna liikkuu ja käyttäytyy niin nätisti. Hahahaaa, vähän nauratti toi kuva, toinen läähättää niin innoissaan ja on hyvin pörröinen :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kiitos myös kivasta seurasta! Parin viikon päästä sitten tositoimiin ;)

    VastaaPoista