KorutTällä sivulla on tekemiäni koruja.  Päätin kokeilla korujen tekemistä nähtyäni työkaverillani ihania itsetehtyjä koruja. Saankin kiittää häntä hyvistä vinkeistä koruharrastuksen aloittamiseen. Korujen teko on koukuttava harrastus ja siinä kehittyy jatkuvasti. Ensimmäiset tekeleeni olenkin jo purkanut ja käyttänyt helmet uusissa koruissa.

Korut metallirenkaista

 
 
Näissä koruissa on käytetty lasihelmiä ja erikokoisia metallirenkaita. Sinellistä löytyviä Chiq metallirenkaita myydään myös valmiissa korupaketeissa, jotka sisältävät helmet ja muut oheistarvikkeet. Nämä korut on kuitenkin suunniteltu itse ja tehty erillisesti ostetuista renkaista ja helmistä. Päätin tehdä kyseisillä rengailla myös rakkenorun (alin kuva), korusta tuli mielestäni ihan kiva,  mutta sitä on hieman hankala laittaa itse ranteeseen ;)

Sydänkoru

Sydänkorussa on käytetty pyöreitä lasihelmiä, jotka ovat ensimmäisiä hankkimiani helmiä. Sydän on tehty 0,5 mm hopealangasta pyörittämällä.


Vihreä koru

Tässä korussa on käytetty vihreitä pitkulaisia lasihelmiä ja väliosat on tehty kieputtamalla hopealankaa korupiikin ympärille. Koska väliosat ovat jäykkiä ajattelin, että koru voi näyttää kulmikkaalta kaulassa, mutta se laskeutuu yllättävän hyvin.

Sormus

Löysin yhdestä korukirjasta ohjeet metallilangasta tehdylle sormukselle. Sormuksessa on siis käytetty 0,8 mm metallilankaa ja keskellä on lasihelmi. 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti